На 11 януари 2024 г., четвъртък, във връзка с реконструкция на

...
На 11 януари 2024 г., четвъртък, във връзка с реконструкция на
Коментари Харесай

Ето къде ще спират водата в четвъртък, 11 януари, в София

На 11 януари 2024 година, четвъртък, по отношение на реорганизация на махленски тръбопровод   по ул. „ Свети Седмочисленици “, ж.к. „ Лозенец “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода “ в региона между бул. „ Черни връх “, ул. „ Йоан Екзарх “, ул. „ Св. Теодосий Търновски “ и ул. „ Свети Седмочисленици “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на ул. „ Св. Теодосий Търновски “ на кръстовището с ул. „ Лозенска планина “.

На 11 януари (четвъртък) 2024 година по отношение на монтаж на спирателен кран в кв. „ Абдовица “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода “ в региона на кв. „ Абдовица “ от № 195 до № 224.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска в кв. „ Абдовица “ на обръщалото на рейса.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „ Софийска вода “ АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението -.

„ Софийска вода “ АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР